Gjør hjemmet ditt vakkert med betong

Dekorbetong er, for å forklare det enkelt, en type betong som har to funksjoner. Det skal være både vakkert og praktisk. Det fine med Dekorbetong er at det er vedlikeholdsfritt, miljøvennlig og holdbart.
 
Teknisk informasjon
 
Dekorbetong flatstøp er tradisjonelt en mønstret og overflatebehandlet betongbelegning som støpes på stedet av ferdigbetong til en tett og heldekkende plate, med ønsket farge og overflatestruktur

Dimensjon, platekonstruksjon og armering, blir bestemt av grunnforhold og belastning. Til f.eks. gårdsplasser og områder med lett biltrafikk er vanlig platetykkelse ca.8-10 cm betong som armeres og støpes på ferdig avrettet grunn av stabilt materiale med nødvendig fall 

Dekorbetong vertikalstøp blir benyttet til trapper, kanter og vegger. Støpingen foregår på byggeplassen, og er ofte gjort på frihånd uten bruk av forskaling.

Dekorbetong tynnstøp (tykkelse min. 15 mm) er en polymerbetong med fiberarmering som er spesielt egnet til påstøp av innvendige gulv, samt støping av benkeplatertil kjøkken, bad osv. Vi kan også støpe bord og andre møbler av betong.

Dekorbetong overflatebehandling er basert på spesielle metoder for å oppnå ønskede resultat. Du kan velge mellom en mengde forskjellige naturstein-mønstre og fargenyanser som gir en overflatestruktur med unike effekter. De klare fine fargene kan fremheves av en glasur-forsegling (glans eller matt) med en ekstra beskyttelse mot smuss.

Du kan også velge en glattslipt og glans-polert betongoverflate. Dette gir i tillegg mulighet for en kunstnerisk utfoldelse med dekorasjon og fargelegging.

Med vår dekorbetong får du naturtro effekter og vakre detaljer. Vi er svært tilpasningsdyktige, og strekker oss langt for at du skal få akkurat det resultatet du ser for deg.
 
Med kort støpetid, og et svært holdbart og vedlikeholdsfritt materiale, er dekorbetong en svært økonomisk løsning i forhold til andre sammenlignbare produkter. Både på kort og lang sikt.